Kategóriák
Szűrés
Gyártó
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Wi-Fi termosztátok

Főkategória >Termosztátok >Wi-Fi termosztátok

Sorrend:

  Wi-Fi termosztát vezeték nélküli hőérzékelővel [COMPUTHERM_B300RF]
  • A COMPUTHERM B300RF típusú Wi-Fi termosztát segítségével a termosztáthoz csatlakoztatott készüléket (pl. gázkazánt) az interneten keresztül vezérelheti, illetve ellenőrizheti annak működését mobiltelefonja, táblagépe, illetve számítógépe segítségével.
  • A termék egy kiváló választás mindenki számára, ugyanis kedvező árával és korszerű tudásával a komfort biztosítása mellett az energiaköltségek csökkentéséhez is hozzájárul.
  • Segítségével a lakásának, házának vagy üdülőjének a fűtése bármikor és bárhonnan vezérelhetővé válik. A termék különösen ideális akkor, ha lakását vagy házát nem előre meghatározott napirend szerint használja, a fűtési szezon alatt bizonytalan időtartamra elutazik otthonról, illetve ha a fűtési szezon alatt is szeretné üdülőjét használni.
  • A termosztát hőérzékelője vezeték nélküli kapcsolatban van a központi egységgel, így a hőérzékelő helye használat közben is tetszőlegesen változtatható.
 

Raktárkészlet:  1 db
31 514,4 Ft (27% Áfával)
  Wi-Fi termosztát vezetékes hőérzékelővel [COMPUTHERM_B300]
  • A COMPUTHERM B300 típusú Wi-Fi termosztát segítségével a termosztáthoz csatlakoztatott készüléket (pl. gázkazánt) az interneten keresztül vezérelheti, illetve ellenőrizheti annak működését mobiltelefonja, táblagépe, illetve számítógépe segítségével.
  • A termék egy kiváló választás mindenki számára, ugyanis kedvező árával és korszerű tudásával a komfort biztosítása mellett az energiaköltségek csökkentéséhez is hozzájárul.
  • Segítségével a lakásának, házának vagy üdülőjének a fűtése bármikor és bárhonnan vezérelhetővé válik.
  • A termék különösen ideális akkor, ha lakását vagy házát nem előre meghatározott napirend szerint használja, a fűtési szezon alatt bizonytalan időtartamra elutazik otthonról, illetve ha a fűtési szezon alatt is szeretné üdülőjét használni.
 

Raktárkészlet:  0 db
27 462,2 Ft (27% Áfával)

Sorrend: